Followers

Monday, June 18, 2012

Segmen : Follower Pilihan Niera

Assalamu'alaikum buat semua. bersempenakan cuti yang tak seberapa panjang ni, saya yag tak tahu nak wat apa hari ni selain kemas rumah je, terjah la Group Rakan Blogger.

Then jumpa satu link ni. and....terasa nak join join and join.haha. ;p


nak tahu apa syarat2 yang Niera letak?????

so simple, baca sampai habis tahu!

saya jamin, anda tidak akan menyesal. hehe.


ok.sekian, ciao!

Wassalam.

7 comments:

  1. terima kasih join :)
    jom follow peserta lain di > http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  2. baby follow sini dr segmen sama ;)
    hiiii,

    ReplyDelete
  3. salam..saya singgah melawat..dari segmen same..gud luck ye..jom jmput ke blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html thanx tau:)

    ReplyDelete
  4. Datang dari segmen yang sama .
    Blogwalking ke blog yang serba comel ni . Follow kalau sudi . :)
    Tinggalkan jejak di komen entry ni ye . :)
    http://atirahhayati.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  5. Sggh dr segmen yg,same.. (: http://wpfkamal.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen yg sama. gudluck utk segmen tu ye :)
    -http://winasuhaimi.blogspot.com/2012/06/4-segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  7. http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    Datang follow dari segmen yang sama..jemput singgah ke blog saya.. ^_^
    salam ukhwah fillah..

    ReplyDelete

Anda juga mungkin meminati :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...